Internationella Dansens Dag 2022

Vill DU vara med och skapa nästa firande av Internationella Dansens Dag i Kungsträdgården?

Just nu planerar vi inför Internationella Dansens Dag i slutet av april 2022 men för att kunna genomföra dagen behövs en arbetsgrupp! 🙂

Tidigare år har Folkdansringen Stockholm hållit i arrangemanget i Kungsträdgården, där det har firats på stora scenen. En mängd olika dansgrupper har medverkat med dansuppvisningar och prova-på-dans. Dagen brukar vara mycket populär, både bland medverkande och publik.

Kansliet hjälper till med att skicka ut inbjudan till de dansgrupper som har deltagit tidigare år, samt lägger ut inbjudan och information om evenemanget på webbsida och Facebook.

Att vara med i arbetsgruppen betyder att du tillsammans med de andra i gruppen tar emot och besvarar de anmälningar som kommer in, vid behov gör ett urval, gör ett program för dagen, har kontakt med de dansgrupper som ska medverka samt med Kungsträdgården ang. önskemål och möjligheter kring teknik m.m.

Hör av dig till kansliet om du är intresserad så berättar vi mer! Sista dag för att skicka in din intresseanmälan till kansliet@folkdansringen-stockholm.se är 30/11!