Vad har hänt sedan Folkdansringen Stockholms distrikt grundades 1919 när det gäller folkdräkterna och slöjden? Hur började det en gång i tiden, vad har distriktets dräkt- och slöjdsektionen gjort under alla dessa år? Minns du gröna vågen på 1970-talet…

  • Söndag 31 mars 2019 kl. 15.00–16.30 i Hägerstensåsens medborgarhus.
  • Anmälan senast 12 mars. Anmäl* dig härOBS: Om du inte mottagit en bekräftelse efter att du anmält dig – kolla om den råkat hamnat i din mapp för skräppost. 
  • Kostnadsfritt för medlemmar i Folkdansringen, övriga 100 kr.

Hör gärna av dig till Christina Araskog-Toll om du har frågor, christina.araskog.toll@folkdansringen-stockholm.se eller tel. 08-643 87 34 kvällstid vardagar.

*Bra att veta ang. anmälan: De kurser där det finns ett pris för medlemmar i Folkdansringen och ett annat för icke medlemmar, så står priset för icke medlemmar utsatt som ordinarie pris i bokningssystemet och när du som medlem bokar ges du en medlemsrabatt. MEN: Den rabatten ser du först när du genomfört bokningen och får ditt bekräftelsemail – bli alltså inte orolig om du inte ser ”ditt pris” när du anmäler dig – är du medlem kommer du att betala det rabatterade priset.