Välkommen till en föreläsning om manliga små dräktplagg

Hängslen, strumpeband och hattar är alla små men viktiga plagg till mansdräkten. Dessa och flera andra manliga små dräktdelar kommer vi att berätta mer om under denna föreläsning. Ta gärna med hängslen, strumpeband, huvudbonader, halskläden m.m. för att visa.
  • Lördag 8 februari kl. 10.00–13.00 i Folkdansringens Hus, Torggatan 3, Stora Essingen. 
  • Anmälan senast 28 januari. Anmäl* dig här. OBS: Om du inte mottagit en bekräftelse efter att du anmält dig – kolla om den råkat hamnat i din mapp för skräppost.
  • Kostnad 225 kr för medlemmar i Folkdansringen (295 kr för övriga)
  • Kaffe/te och matig smörgås ingår.

Hör gärna av dig till Christina Araskog-Toll om du har frågor, christina.araskog.toll@folkdansringen-stockholm.se eller tel. 08-643 87 34 kvällstid vardagar.

 

Kursen genomförs i samarbete med

 

Varmt välkommen!
Christina Araskog-Toll, Christina Frööjd, Eva Strömbäck, Jonas Ringdahl
Dräkt- och slöjdsektionen, Folkdansringen Stockholm

*Bra att veta ang. anmälan: De kurser där det finns ett pris för medlemmar i Folkdansringen och ett annat för icke medlemmar, så står priset för icke medlemmar utsatt som ordinarie pris i bokningssystemet och när du som medlem bokar ges du en medlemsrabatt. MEN: Den rabatten ser du först när du genomfört bokningen och får ditt bekräftelsemail – bli alltså inte orolig om du inte ser ”ditt pris” när du anmäler dig – är du medlem kommer du att betala det rabatterade priset.