Manliga småplagg
Lördag 19 februari kl. 10.00-13.30

Det är de små detaljerna som gör det…
Vad är det där lilla extra som männen burit i sin klädsel bakåt i tiden? Sånt som skapat uppmärksamhet, visat tillhörighet eller kommunicerat något?

Under den här förevisningen går vi igenom en del av de manliga småplaggen, från topp till tå, som använts i bland annat folkdräkter, till exempel hattar, mössor, hängslen, vantar, strumpeband och skor. Ta gärna med det som du själv har och vill visa upp.

  • Lördag 19 februari kl. 10.00-13.30
  • Max 20 deltagare 
  • 225 kr i avgift för medlemmar* i Folkdansringen (295 kr för övriga) fika med matig smörgås ingår. 
  • Anmälan senast 25 januari 2022
  • Länk till anmälan: https://dans.se/fdr0100/shop/?event=148327 
  • OBS: Om du inte mottagit en bekräftelse efter att du anmält dig – kolla om den råkat hamnat i din mapp för skräppost.

Frågor hjälper Christina Araskog-Toll till med, christina.araskog.toll@folkdansringen-stockholm.se eller tel. 08-643 87 34 kvällstid vardagar.

Kursen genomförs i samarbete med

 

Varmt välkommen!
Christina Araskog-Toll, Christina Frööjd, Eva Strömbäck, Jonas Ringdahl
Dräkt- och slöjdsektionen, Folkdansringen Stockholm

*Bra att veta ang. anmälan: De kurser där det finns ett pris för medlemmar i Folkdansringen och ett annat för icke medlemmar, så står priset för icke medlemmar utsatt som ordinarie pris i bokningssystemet och när du som medlem bokar ges du en medlemsrabatt. MEN: Den rabatten ser du först när du genomfört bokningen och får ditt bekräftelsemail – bli alltså inte orolig om du inte ser ”ditt pris” när du anmäler dig – är du medlem kommer du att betala det rabatterade priset.