2023-10-12 – Bibliotekskväll med dräktrådgivning

Torsdag 12 oktober kl. 18.00

Välkommen att följa med Folkdansringen Stockholms dräkt- och slöjdsektion på en rundvisning i vårt bibliotek med dräktlitteratur på Folkdansringen Stockholms kansli i Folkdansringens Hus på Torggatan 3, Stora Essingen, Stockholm.

Biblioteket innehåller unikt material om svenska folkdräkter, exempel på uppteckningar och mönster samt även västvärldens internationella historiska klädmode.  

Det finns också möjlighet att få dräktrådgivning, skicka in dina frågor till drakt-slojd@folkdansringen-stockholm.se så kommer sektionen att återkoppla till dig och kunna leta fram information om just det som du önskar få hjälp med.

Genomförs i samarbete med

Varmt välkommen!
Christina Araskog-Toll, Christina Frööjd, Eva Strömbäck, Jonas Ringdahl
Dräkt- och slöjdsektionen, Folkdansringen Stockholm