Internationella Dansens Dag 2023

 

Internationella Dansens Dag 2023

Vill DU vara med och skapa nästa firande av Internationella Dansens Dag i Kungsträdgården? Kom med i arbetsgruppen!

Tidigare år har Folkdansringen Stockholm hållit i arrangemanget i Kungsträdgården, där det har firats på stora scenen. En mängd olika dansgrupper har medverkat med dansuppvisningar och prova-på-dans. Dagen brukar vara mycket populär, både bland medverkande och publik.

Själva Internationella Dansens Dag är alltid den 29 april, men firandet i Kungsträdgården har inte alltid sammanfallit med det datumet. Det brukar vara en lördag eller söndag i slutet av april. 2023 infaller 29 april på en lördag, så roligast skulle såklart vara om det är möjligt att även ha firandet i Kungsträdgården den dagen.

Att vara med i arbetsgruppen betyder att du tillsammans med de andra i gruppen tar emot och besvarar de anmälningar som kommer in, vid behov gör ett urval, gör ett program för dagen, har kontakt med de dansgrupper som ska medverka samt med Kungsträdgården ang. önskemål och möjligheter kring teknik m.m. Hör av dig till kansliet om du är intresserad så berättar vi mer!

Kansliet hjälper till med att skicka ut inbjudan till de dansgrupper som har deltagit tidigare år, samt lägger ut inbjudan och information om evenemanget på webbsida och Facebook.

Finns det en arbetsgrupp som vill genomföra arrangemanget kommer Folkdansringen Stockholm kunna ta kontakt med Kungsträdgården för att undersöka om ett samarbete kring Internationella Dansens Dag är möjligt för 2023.

Sista dag för att skicka in din intresseanmälan till kansliet@folkdansringen-stockholm.se är 1 december.