2024-11-17 – Danskurs: Balansen i dansen

Danskurs med fokus på hur du använder din kropp i dansen.

Instruktör Maria Sjögren
Maria är fysioterapeut och ergonom med specialkompetens inom kroppskännedom. Maria är även riksspelman. Hennes workshops fylls av kunskap om hur du kan hitta tillbaka till kroppens optimala balans och prestation i dansen.

Med enkla knep och funktionella rörelser får du tillgång till smidighet, lätthet och även minska din smärta när du rör dig.

Kursen kommer att inriktas på hur du använder din kropp i dansen. Vi ges möjlighet att prova på under eftermiddagen för att hitta ett smidigt sätt att röra kroppen i tex rotation, så att hela dansen får ett bättre flöde och det därmed blir en ännu bättre upplevelse.

  • Söndag 17 november
  • Kl. 14.00-17.00
  • Plats: NY LOKAL: Fyrverkarbacken 28, Stockholm. Porttelerfon ”Silverbergsrummet”
  • Deltagaravgift 250 kr för medlemmar i Svenska Folkdansringen*, 350 kr för icke medlem, inklusive fika.
  • Anmälan senast 20 oktober via den här länken
  • OBS: Om du inte mottagit en bekräftelse efter att du anmält dig – kolla om den råkat hamnat i din mapp för skräppost. 

Frågor? Maila till dans-musik@folkdansringen-stockholm.se

Med reservation för ändringar.

Lena, Antonia, Marie
Dans- och musiksektionen

*Bra att veta ang. anmälan: De kurser där det finns ett pris för medlemmar i Folkdansringen och ett annat för icke medlemmar, så står priset för icke medlemmar utsatt som ordinarie pris i bokningssystemet och när du som medlem bokar ges du en medlemsrabatt.

MEN: Den rabatten ser du först när du genomfört bokningen och får ditt bekräftelsemail – bli alltså inte orolig om du inte ser ”ditt pris” när du anmäler dig – är du medlem kommer du att betala det rabatterade priset.